tiistai 9. toukokuuta 2017

Vapaa-aikaa Bilbaossa

Vapaapäivät ja ajan työpäivien jälkeen olen pyrkinyt käyttämään jotenkin muuten kuin makaamalla sängyn pohjalla asunnolla. (Vaikka toki niitäkin kertoja on rankkojen työpäivien jälkeen ollut.) Vapaa-aikani käytän niin salilla käymiseen kuin ulkona seikkailemiseenkin. Ostin heti alkuajasta täällä itselleni salikortin semmoiselle salille, jossa on mahdollisuus treenaamisen lisäksi muun muassa rentoutua kylpylässä, käydä uimassa ja saunoa niin suomalaistyyppisessä kuin turkkilaisessakin saunassa. Tämä sali on tullut hyvin tutuksi täällä ollessamme, ja siellä vietänkin aikaa muutamana päivänä viikossa.
Lisäksi vapaa-ajalla kuljemme sekä porukalla että yksinkin ympäri kaupunkia. Joskus esimerkiksi shoppailun merkeissä, ja joskus vaan uusia paikkoja etsien ja ihaillen. Lähtemällä vaan kävelemään sinne minne mieli tekee, on uuteen paikkaan tutustuminen tehokasta! Hyvänä esimerkkinä toimii eräs päivä, jolloin päätin lähteä lenkille ja nousta yhden tietyn sillan päälle. Sillalle noustuani huomasin, että kävelytie jatkuu vuoren huippua kohti, joten lähdin seuraamaan sitä ja löysinkin polun upealle maisemapaikalle. Matkan varrella näkyi aasejakin! Sama juttu kävi myös aiemmin minulle ja Elinalle eräässä toisessa paikassa. Jos siis haluat tutustua uuteen kaupunkiin, suosittelen lämpimästi vaan lähtemään ulos seikkailuun! Loppuun laitan vielä kuvia kaikesta mitä olemme Bilbaossa seikkaillessamme nähneet. :)
P.s Kotiin lähtö sen kun vaan lähestyy, tähän mennessä on jokaisen suusta jo ainakin kerran kuulunut; "mie haluan jäähä tänne.."

-Suvituuli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti