lauantai 13. toukokuuta 2017

Ruokaa ja aurinkoa

Tässä kotimatkalla kerron vielä viimeisimmät  jutut. Elikkä käytiin yhtenä vapaapäivänä rannalla oli todella lämmintä ja uimaan olisi tehnyt mieli. Itse paloin aika pahasti mutta ei se suurimmaksi osaksi menoa haitannut.
Viimeisellä viikolla käytiin guggenheimin bistrolla syömässä. Saatiin vähän erityisempää palvelua ja viiniä. Suvituuli niin annos oli grillattua tonnikalaa, minulla ja Elinalla oli vasikan fileet ja pekoni terriiniä. Jälkiruoaksi tottakai bistron spesiaali: torrija ja sen seurana juustojäätelöä. Mielipide ruuasta kaikilla oli että se oli taivaallista ja parasta ikinä.
Hämmennytti vähän kun suomessa ei oikein tule kevät ja Bilbaossa nyt kesä, tullessa oli puut lehdettömiä ja kukkia vain jossain paikoissa ja nyt kuudessa viikossa kaikki oli niin rehevää ja kukoistavaa.

-Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti