tiistai 25. huhtikuuta 2017

Fiiliksiä töistä

Neljäs viikko on nyt menossa ja työnteko luonnistuu jo paljon paremmin, kuin ensimmäisellä viikolla. Henkilökohtaisesti itselläni jalat olivat _todella_ kipeät ensimmäisellä viikolla ja minun oli pakko ostaa lenkkarit, että pystyin tekemään töitä ajattelematta kokoajan kipua ja, että milloin pääsen seuraavan kerran istumaan ja lepuuttamaan jalkoja. Suosittelen siis, että valitsette kenkänne huolella ja välttämättä ne työkengät ei ole parhaat mahdolliset omaan jalkaan.
Työnteko oli uusien kenkien myötä niin paljon helpompaa ja jopa mukavaa. Monet varoittelivat, että työ täällä olisi raskasta ja väsyttävää, mutta minusta ja Suvituulista ei ole tuntunut tältä. Suvituuli esimerkiksi sanoi, että normaali koulun käynti väsyttää paljon enemmän, kuin työnteko täällä.
Kiirepäiviä on aika paljon ja työilmapiiri on silloin vähän kireämpi, mutta olemme selvinneet niistäkin mallikkaasti ja rauhalliset illat on leppoisaa aikaa olla töissä ja iltavuoroihin on aina kivempi mennä, kuin päivävuoroihin.
Asiakaskuntaan kuuluu yleensä espanjalaisia ja ranskalaisia, mutta paljon käy myös esim. brittejä sekä Euroopan muista maista tulleita. Kävipä bistrossa syömässä 12 hengen suomalaisryhmäkin, joten saatiin palvella asiakkaita myös suomeksi. :)

Tämä postaus ei nyt valitettavasti sisällä kuvia yhtään, koska ne on säästetty seuraavaa postausta varten. Palaillaan! :)

-Elina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti